Suntem obligati sa va informam!

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de  S.C. CLARISMART CONSULTING S.R.L. , in urmatoarele scopuri: Preluarea si mentinerea acestora in baza de date pentru utilizarea lor in transmiterea acestora catre  angajatori.

  Securitatea datelor personale
 La S.C. CLARISMART CONSULTING S.R.L. , asigurarea securitatii si confidentialitatii informatiilor este prioritara in cadrul serviciilor oferite  clientilor.
Informatiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizarii site-ului, sau informatiilor oferite pe formularul de inscriere    ( completat in momentul inscrierii in incinta agentiei Clarismart Consulting ) raman STRICT CONFIDENTIALE.

Datele utilizatorilor nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite nimanui.
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat .
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site, cu exceptia cazului in care acestea sunt solicitate de catre institutii abilitate ale statului.
Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inscriere in cadrul agentiei Clarismart Consulting sunt pastrate in baza de date a agentiei si sunt protejate prin toate mecanismele de protectie ale sistemului de operare si ale bazei de date (dulap cu cheie, parole, alte mecanisme de securitate). Clarismart Consulting a luat toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
Datele cu caracter personal sunt inregistrate, organizate si securizate conform cerintelor normative in vigoare. Accesul la datele cu caracter personal este limitat si este reglemantat prin politici si proceduri de securitate a informatiei, ce garanteaza faptul ca  datele dumneavoastra nu vor putea fi accesate, preluate sau modificate de catre alte persoane, in afara persoanelor autorizate care folosesc aceste date strict in scopul mai sus precizat.

Stocarea datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inscriere completat la sediul agentiei sunt pastrate numai cu acordul dumneavoastra. Acordul pentru pastrarea datelor cu caracter personal este obtinut prin semnatura obtinuta pe fiecare pagina a formularului. Prin semnatura obtinuta pe fiecare pagina a formularului intelegem ca avem acordul dvs. implicit de pastrare a datelor cu caracter personal. Informatiile furnizate la momentul inscrierii sunt pastrate in baza de date atata timp cat doriti sa mentineti  fisa de inscriere la sediul agentiei Clarismart Consulting.
Informatiile colectate sunt accesibile numai personalului Clarismart Consulting, cu responsabilitati de administrare a site-ului si sunt pastrate (cu acordul dvs.) pe o perioada nedeterminata in baza de date a sistemului.
Aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor personale din baza de date a agentiei Clarismart Consulting. Pentru exercitarea acestui drept persoana in cauza va trimite operatorului o cerere, in care solicita stregerea – stergerea datelor ( implicit si ridicarea documentelor depuse si distrugerea formularului de inscriere ) , pe adresa de e-mail: office@clarismart.roThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cererea va fi solutionata in termen de 48 ore de la primirea ei. Stergerea datelor personale se efectueaza in baza procedurilor interne stabilite pentru aceasta actiune.
SC CLARISMART CONSULTING SRL  este inregistrat ca operator de date cu numarul 29625 la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) .

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de Clarismart Consulting,  numai cu acordul dumneavoastra.
Actualizarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra Datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor sale. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment, din motive intemeiate si legitime, cu privire la prelucrarea datelor sale personale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In vederea protejarii drepturilor persoanelor, operatorul este obligat sa asigure confidentialitatea prelucrarilor, in sensul ca toate persoanele care au acces la date cu caracter personal nu pot sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia situatiilor in care actioneaza in virtutea unei obligatii legale.
Pentru exercitarea acestor drepturi persoana in cauza va trimite operatorului o cerere, pe adresa de e-mail: office@clarismart.ro

Drepturile Utilizatorului
Ca membru, al Clarismart Consulting, va sunt garantate urmatoarele drepturi, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevazute de Legea nr.677/2001
• dreptul la informare
• dreptul la acces la date
• dreptul de interventie
• dreptul de opozitie
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
• dreptul de a se adresa justitiei
• dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere
In vederea exercitarii drepturilor mai sus prevazute utilizatorul va inainta catre Clarismart Consulting o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

 

Data: 08.07.2013

 

REPREZENTANT LEGAL

DUMITRAS CRISTINA ANDREEA

ADMINISTRATOR

 

 

 

 

2 răspunsuri la Suntem obligati sa va informam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Joburi disponibile

  • Electrician
  • Muncitor necalificat
  • Manipulant marfa
  • Stivuitorist
  • Operator lipire componente electronice
  • Operator prelucrari mecanice
  • Montator mobila
  • Ambalator
  • Operator sinteza chimica
  • Agent serviciu clienti cu limba italiana
  • Agent suport clienti cu limba engleza si franceza
  • Agent suport clienti cu limba engleza si germana
  • Inginer proiectare-oferare instalatii electrice
  • Manager proiect instalatii electrice
  • Inginer automatizari

 

MAI MULTE JOBURI

acționează
    Solutii hr
ȚINE legătura cu noi